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Sorbetto all'Albicocca (senza gelatiera) - Apricot Sorbet (without icecream maker)- Sorbet aux Abricots (sans sorbetière)

'La gente pensa troppo a quel che deve fare  e troppo poco a quel che deve essere' Meister J. Eckhart Il mood del sorbetto alla frutta è ancora attivo: dopo avervi proposto il Sorbetto alle Fragole da farsi senza uso della gelatiera, mi sembrava interessante darvi anche la ricetta con le dovute proporzioni frutta-acqua-zucchero, usando un altro tipo di frutta estiva. Io ho scelto le albicocche, ma se vi piacciono di più le pesche potete riadattare questa ricetta con le pesche, considerando che la pesca è in genere più dolce e più acquosa di un'albicocca, quindi riducete un po' lo zucchero e l'acqua, aumentando la quantità di frutta. La sorpresa che vi ho preparato prima della pausa estiva è quasi pronta, vi aspetto sul blog o sui canali social! :-)

I Menu: Appetizer

Today I'd like to speak about 'cooking'! So, here you are my I menu about Appetizers... I suggest this....what do you think about? ;-)

* Shrimps softness *

300 gr shrimps, besciamella sauce, 2 garlic cloves, just a little Cognac, olive oil, salt and some parsley leaves

You need a skillet, drop 2 table spoons of olive oil, then add the garlic and let them become gold. Add shrimps and cook well for a few minutes (you know that shrimps need just a little of cooking).
Then, drop Cognac and let it steam.
Keep them off the heat and let them cold, and then blend them, mixing with besciamella sauce. You can serve with vol-au-vents or with small bread slices.

* Salmon hearts *

150 gr mascarpone cheese, 80 gr smoked salmon, 50 gr fresh cream, bread

Blend salmon and mix to cheese and fresh cream, then use 2 heart pots and let them rest into fridge for at least 3 hours. Before serving, cut 2 bread slices (if possible use heart shape cutters)

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