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Brownies al Cioccolato Fondente, Lamponi e Formaggio Cremoso - Dark Chocolate & Raspberries Brownies with Creamy Cheese - Brownies au Chocolat Noire et Framboise avec du Fromage Crémeux

(ENGLISH VERSION'S FORWARD) (La recette en Français est vers le bas) "E’ ciò che fanno tutti i poeti: parlano con se stessi ad alta voce; e il mondo li ascolta per caso" G.B. Shaw Son pochi gli uomini che hanno cucinato per me, ma quei pochi si son dimostrati ben più golosi della sottoscritta! E se dovete conquistare un goloso, allora ci vuole un menù ad hoc, io oggi provo a proporvi un dolce dal contrasto dolce-amaro, fresco ma allo stesso tempo avvolgente, colorato quanto basta e morbido! Ingredienti: 200 gr burro ammorbidito 200 gr cioccolato fondente 250 + 150 gr zucchero 3+2 uova 110 gr di farina 00 400 gr formaggio spalmabile 60 gr lamponi freschi Sciogliere il cioccolato fondente a bagnomaria con il burro. Quando sarà tutto sciolto, aggiungere mescolando 250 gr di zucchero. Far intiepidire. Aggiungere 3 uova, uno alla volta, mescolando bene finchè non sia del tutto incorporato non aggiungere l'uovo successivo. Aggiungere quindi la...

Fish ravioli with shrimps and passionfruit

This the perfect pasta for S.Valentine Dinner!



1 onions, olive oil, pasta for lasagne, white wine, pasta for lasagne, 4 shrimps, Brandy liquor, tomatoe sauce, salt, passion fruit

Take a skillet and drop 3 tbsppons of olive oil, mince 1/4 of the onion and let it gold.
Then clean the fish ('gallinella' is perfect!), dry it with paper and spread with white flour, and cook well on both sides.
Steam with white wine, use more or less 1/3 glass and blend the mixture.
Cook the pasta, into boiling water, and lay on a cotton towel, then fill with a tablespoon of mixture, close the pasta into a triangle, cutting the exceeded slices.
Close the edges with a forch.
Prepare the sauce with 2 shrimps, cut into small pieces. Cut 1/4 onion and cook it into olive oil, add shrimps,
4 minutes cooking and steam with Brandy liquor, then add a tablespoon tomatoe sauce and salt.
Lay the ravioli into the skillet and let them cook for other 2-3 minutes max.
Decorate with passionfruit.
For special question, this' the chef address! ;-)

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